Borgholm

Borgholm, den lilla handelsstaden….

Vi har nu haft 2020 en månad och vi började året som brukligt med nyårsfirande på Kommunhuset 1:e januari, mycket trevligt med många besökare.

2019 bjöd på mycket trevliga och bra arrangemang i vår lilla stad, tex så blev loppisarna i södra parken otroligt välbesökta varje gång, onsdagskvällarna på torget, påsken, bondemarknaden och för att avsluta året var det en julmarknad med ett fantastiskt luciatåg. Vi hoppas att 2020 blir ännu fler bra arrangemang.

Under 2020 kommer Framtid Borgholm att stötta våra viktiga arrangemang såsom Borgholmsmässan, Mat och musikfestivalen, Victoriadagarna, Diggiloo, Barnteatern, Komikerna och Motordagen mfl. Några nya blir det också tex Cab tour Öland.  

Har du något arrangemang som du funderar på att köra i Borgholm, vi hjälper gärna till så ansök om stöd via info@framtidborgholm.se så behandlar vi din ansökan.

Försköningen av staden som vi berättat om tidigare är otroligt viktigt där Framtid Borgholm gärna är med och bidrar, under 2019 blev det Bäckmanska parken som fått en del hjälp, när det fantastiska Skeppet kom dit så har Framtid Borgholm bidragit med belysningen i parken och till 2020 blir det en fontän med belysning i vattnet. Denna park har blivit ett välbesökt utflyktsmål för våra besökare. Det har också blivit nya ljusbågar vid storgatan och nu är nästan alla klara, det resterande kommer under 2020, det kommer bli skyltar på de historiska huset som berättar om dessa och mycket mycket mer, samma här har ni ideér som ni tycker borde genomföras, hör av er så tittar vi på det.

Vi ser fram emot ett fantastiskt 2020 och tackar alla som hjälpt till på ett eller annat sätt med sin insats under 2019, ingen nämnd ingen glömd. 

 

 

Med vänliga hälsningar

Berit Larsson
Ordförande i Framtid Borgholm

 

__________________________________________________________________________